GOLFTUNNIT

PGA PRO Kaisa Ruuttila tarjoaa ammattimaista golfopetusta Pirkanmaalla sekä aloittelijoille että edistyneemmille pelaajille. Tarjolla on sekä yksityis- että pienryhmäopetusta, kursseja sekä tyky-tapahtumia. Opetus järjestetään kesällä Golf Pirkkalassa. Mikäli opetusvalikoimasta ei löydy sinulle mieleistä mallia niin ota yhteyttä ja räätälöidään opetus toiveidesi mukaan. 


YKSITYISTUNNIT

Yksityistunti sopii kaikentasoisille golfareille. Yksityistunnilla saat henkilökohtaista valmennusta haluamastasi osa-alueesta. Tunnilta saat mukaasi harjoitteet ja opastuksen itsenäistä harjoittelua varten. 

1 hlö 
Yhden tunnin aikana pystymme hyvin keskittymään yhden osa-alueen parantamiseen.

1 hlö / 3-5h 
Opetuspaketti on hyvä tapa käydä henkilökohtaisesti läpi useampaa osa-aluetta. 

Valmennuspaketti
Valmennuspaketti räätälöidään pelaajan tarpeiden mukaan. Opetuspaketti sisältää henkilökohtaisia tapaamisia, pelaamista, tilastoinnin hyödyntämistä sekä harjoittelun/ pelaamisen seurantaa. Suositellaan kilpapelaajille. 

RYHMÄTUNNIT

Ryhmätunnilla on aina useampi osallistuja tunnista riippuen. Ryhmätunnilla jokainen saa yhteisiä neuvoja sekä henkilökohtaisia vinkkejä.  

Jatkokurssi

Jatkokurssilla perhehdytään golfin kaikkiin osa-alueisiin. Kurssi sopii kaikentasoisille pelaajille jotka haluavat syventää oppimistaan. Kurssin kesto 4h 

9-R peli

Kerää oma 2-3 hengen ryhmä kentälle ja pelataan yhdessä 9-r. Pelin aikana ja kierroksen jälkeen saat vinkkejä oman pelin kehittämiseen. 

Klinikat

Klinikoilla keskitytään aina yhden teeman ympärille yhdellä tunnilla. Teemat vaihtelevat Draivista puttiin ja jokaiselle annetaan käytännön vinkkejä. 

YRITYSPAKETIT

 Minulla on runsaasti kokemusta yritystapahtumista, joissa olen vuosien saatossa ollut mukana. Haluan luoda yksilöllisiä ja inspiroivia tapahtumakokonaisuuksia, jotka palvelevat yrityksien henkilökuntaa, asiakkaita tai sidosryhmiä. Olethan yhteydessä ja lähdetään yhdessä suunnittelemaan yrityksesi tarpeisiin parhaiten soveltuva tapahtuma- tai opetuskokonaisuus. 


Tyky-paketti

Tuo yrityksesi kokeilemaan golfia tai Green card- kurssille. Tapahtuman ohjelma ja aikataulu räätälöidään aina tapauskohtaisesti. Golf Pirkkalan loistavat harjoitusalueet ja ravintola Bufferi luovat erinomaiset puitteet golfiin tutustumiselle.LASTENTUNNIT

Junnuleirit

Junnuleiri on tarkoitettu junioreille, jotka haluavat tutustua golfiin. Leirin aikana tutustutaan erilaisiin golflyönteihin leikkien ja erilaisten harjoitteiden avulla. Junnuleirin ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.  

Golf Pirkkalan junnuharjoitukset 

Golf Pirkkalan junnuryhmistä löytyy jokaiselle lapselle ja nuorelle ikään, taito- ja tavoitetasoon katsomatta sopiva ryhmä. Golf Pirkkalan junioritoiminta on Olympiakomitean Tähtiseura.